Extra opties

Extra administratie

DEGENER Online groeit met u mee. Extra administratie nodig? Voor slechts € 12,50 p/m bestelt u het er in een handomdraai bij. Is het niet meer nodig? Haal de administratie weer uit het abonnement. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Extra online gebruiker

Nieuwe medewerkers aangenomen? Voeg voor slechts € 16 p/m meerdere online gebruikers toe aan uw abonnement. Beheerders bepalen zelf welke mogelijkheden nieuwe online gebruikers krijgen.

Budget Module

Hou de uitgaven onder controle met de Budget module. Vergelijk op een makkelijke manier de verwachte inkomsten & uitgaven met de werkelijke. Voor slechts € 10,- p/m helpt deze module bij het in kaart brengen én onder controle houden van alle inkomsten & uitgaven.

Kostenanalyse Module

Voorkom dat kosten overschreden worden met de Kostenanalyse module. Wijs kosten en opbrengsten toe aan kostenplaatsen (afdeling of vestiging) en kostendragers (project, product of dienst). Voor slechts € 10,- p/m laat de Kostenanalyse module zien welke bedrijfsonderdelen de beste resultaten leveren.

Ondernemers IB aangifte module

Bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting? Of medegerechtigde in onderneming of geldverstrekker? Dan dient u de winst uit uw onderneming in uw aangifte te vermelden. Voor slechts € 15,- p/m verzorgen wij uw aangifte.

Particulier IB aangifte module

Jaarlijks moet de belastingaangifte (aangifte inkomstenbelasting) worden ingediend bij de Belastingdienst. Ziet u op tegen het invullen van de aangifte of kost het teveel tijd? Wij verzorgen voor slechts € 6,25 p/m uw aangifte.

Uitgebreide Jaarrekening module

Heeft u een uitgebreide jaarrekening nodig om financiële verantwoording af te leggen of om het te deponeren bij de Kamer van Koophandel? Een uitgebreid jaarrapport kan voor slechts € 60,- p/m in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving worden samengesteld. Deze wordt daarbij voorzien van een samenstellingsverklaring, zodat de ontvanger weet dat de jaarrekening met zorg door DEGENER is samengesteld.

Salaris Module

Één personeelslid of de hele familie in dienst: dat maakt voor ons geen verschil. Wij verzorgen graag de salarisadministratie. Bij DEGENER betaalt u alleen voor werkelijk gebruik: voor slechts € 15,- per verloonde medewerker in een loonperiode.