Boekhouding bij Degener

Elk bedrijf of onderneming heeft te maken met zaken als inkomende – en uitgaande facturen, bonnen en declaraties. DEGENER kan de volledige boekhouding voeren of slechts periodiek controleren.

Financiële administratie
Wij snappen dat voor ZZP’ers en MKB’ers het op orde houden van financiën vaak een dilemma is. Aan de ene kant is het moeilijk de controle af te geven, aan de andere kant is alles zelf doen ook geen pretje. DEGENER vindt een balans tussen deze twee; met onze hands-on mentaliteit lossen we problemen op en blijven we betrokken bij onze klanten in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Een goede financiële administratie is essentieel voor elke onderneming. DEGENER kan zeer vakkundig en adequaat uw financiële boekhouding inrichten, verwerken, controleren en rapporteren. Met ervaring in uiteenlopende branches kunnen wij de complete financiële administratie verzorgen.

Toegevoegde waarde
Persoonlijk contact en kennis van uw bedrijf, bedrijfsontwikkelingen en plannen staan centraal in onze dienstverlening. Wij denken en werken ook actief mee aan de uitvoering van onze adviezen en oplossingen. DEGENER kijkt niet alleen naar feiten en cijfers, maar ook naar (groei)doelstellingen en andersoortige ambities. Met tips en adviezen waar u écht iets aan heeft.