Risicomanagement is van essentieel belang voor DEGENER. Door middel van risicomanagement worden er risico’s verhinderd zodat de bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsresultaten niet in gevaar kunnen komen. Een goede risicobeheersing is niet alleen belangrijk voor onze klanten, maar ook voor andere stakeholders, zoals medewerkers en zakenpartners

Daarom heeft DEGENER een duidelijk beleid geformuleerd om de risico’s binnen het bedrijf te beheersen binnen een helder en consistent systeem. Natuurlijk is het essentieel voor een gezonde onderneming om verantwoorde risico’s te nemen. Maar het is belangrijk om deze risico’s zorgvuldig te identificeren, analyseren, bewaken en beheersen, zodat ze acceptabel zijn.

Gedegen risicomanagement
DEGENER is een informele en platte organisatie. De rol van de oprichter is die van meewerkend voorman. Onze werkwijze is pragmatisch, dienstverlenend en persoonlijk. Centraal staat altijd het beste praktische resultaat voor de klant.

Door een gedegen risicomanagement beperken we financiĆ«le en operationele risico’s en ook de risico’s dat relevante wet- en regelgeving niet wordt nageleefd. Binnen de organisatie is iedereen op de hoogte van het risicobeheer.