Goede professionals kunnen we bij DEGENER altijd gebruiken. Heb jij kwaliteiten te bieden en spreekt onze open bedrijfscultuur je aan? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar een functie.

Samenwerking is enorm belangrijk bij DEGENER. Teamwork, collegialiteit, respect voor elkaar… het zijn de pijlers voor een prettige, inspirerende werksfeer. Iedereen gaat voor het beste resultaat en dat vraagt een behoorlijke inspanning. Daarom vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en dat er een goede balans is tussen werk en privĂ©. Alleen dan kun je gemotiveerd presteren op het hoogste niveau.

Je kunt reageren op een van de vacatures op deze site of in de krant, of je kunt jezelf aan ons presenteren in een open sollicitatie.

Reageren op vacatures
Hoe solliciteer je op de vacatures die je elders op deze site vindt?

Vul het sollicitatieformulier in, en stuur desgewenst een brief en een cv mee. Je sollicitatie komt binnen bij de recruiter waaronder jouw vacature valt. Doorgaans krijg je binnen een week een ontvangstbevestiging en informatie over het verdere verloop van je sollicitatie. Vanzelfsprekend word je sollicitatie vertrouwelijk behandeld.

Open sollicitatie
Wil je graag bij DEGENER werken, maar vind je niet direct een vacature die jou op het lijf geschreven is? Dan kun je ook open solliciteren. Voor een open sollicitatie kun je het sollicitatiebrief en desgewenst een cv meesturen. Wij gaan dan na of er in het bedrijf een geschikte plaats voor je is en nemen contact met je op.