Skip to main content

Wij zijn DEGENER,
administratiekantoor
voor Artiesten

DEGENER kan je uithelpen bij de boekhouding, belastingaangifte en ook fungeren als sparringpartner voor financieel en fiscaal advies

Wij snappen dat voor artiesten het op orde houden van financiën vaak een dilemma is. Aan de ene kant wil jij je zoveel mogelijk bezighouden met je passie, aan de andere kant moet er zakelijk ook het een en ander geregeld worden.

Met onze hands-on mentaliteit lossen we problemen op en kun jij je bezighouden met het allerbelangrijkst: jouw creativiteit.

Waarom DEGENER
24/7 online
Flexibel
Persoonlijk
Transparant

Waarom DEGENER?

Bruce Degener heeft jarenlange ervaring in de muziekindustrie. Hij representeert meer dan 100 artiesten en heeft wereldwijd samengewerkt met artiesten en individuele labels. Dit geeft hem een solide reputatie in de dancescene voor events, boekingen, promotie, Recording en publishing. Bij DEGENER weten we dus als geen ander welke problemen zich bij artiesten kunnen voordoen, tijdens het afhandelen van financiële zaken.

Over ons

Ontdek onze diensten

De volgende diensten kunnen bij ons worden afgenomen, afzonderlijk of gecombineerd

Diensten

Bedrijfsadministratie

Met DEGENER online kunt u er overal online bij én hoeft u geen uurtarief meer te betalen voor iemand die uw standaard administratiewerkzaamheden bijhoudt voor uw eenmanszaak, vennootschap, stichting of vereniging.

Debiteurenbeheer

Zijn te laat betaalde facturen een bron van zorgen? Of bent u veel tijd kwijt om de betaling binnen te krijgen? Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk gezonde financiën zijn.

Salarisadministratie

Uw personeel, onze zorg. Wij verzorgen graag de salarisadministratie. Met een compleet pakket aan diensten op het gebied van salaris en personeel kunt u rekenen op maatwerk dienstverlening.

Juridisch advies

Als u op zoek bent naar een sparringpartner begeleiden wij u graag, onder het genot van een kop koffie, op het gebied van juridisch ondersteuning en advies.

Vertrouwd door meer dan 250 klanten

Degener geeft een heldere uitleg over de werkwijze, hanteert een scherpe prijs, geeft goed advies en biedt goede support. Voor vragen kan ik ze altijd bereiken wat mij een goed gevoel geeft. Kan zelfs real time meekijken, beter kan het niet!

Jarah Damiël

Al een tijd klant bij Administratiekantoor DEGENER, altijd concreet en snel geholpen met professioneel advies.

Bart Peters

Een professioneel administratiekantoor met oog voor detail. Een aanrader voor al je administratieve vragen en ondersteuning.

Danielle Dols

Het is een zeer professioneel administratie kantoor. Ik heb uitermate goede adviezen gekregen!

Yvonne Buys

Altijd heel blij met de dienstverlening en bereikbaarheid. Door het werken in de cloud kun je online je actuele cijfers bekijken en daarop aansturen als ondernemer!

Kyra de Koster

Pas net aangesloten bij dit administratiekantoor maar eerste indrukken zijn erg positief, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Niels Berendsen

283

Actieve klanten

67.921

Boekstukken verwerkt in 2022

1.154

Salarisstroken in 2022