Degener, dat zijn wij

Uw financieel specialist

Hallo! Wij zijn DEGENER,

Wij snappen dat voor ZZP’ers en MKB’ers het op orde houden van financiën vaak een dilemma is. Aan de ene kant is het moeilijk de controle af te geven, aan de andere kant is alles zelf doen ook geen pretje. DEGENER vindt een balans tussen deze twee; met onze hands-on mentaliteit lossen we problemen op en blijven we betrokken bij onze klanten in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Om de kwaliteit van DEGENER te blijven garanderen, zorgen we ervoor up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze professionals wonen regelmatig workshops bij, volgen opleidingen en lezen vakliteratuur.

Bruce Degener heeft bij DEGENER de touwtjes in handen. Zijn jarenlange ervaring als accountant bij een middelgroot accountantskantoor maakt hem een gedreven professional met veel vaktechnische kennis

Degener geeft een heldere uitleg over de werkwijze, hanteert een scherpe prijs, geeft goed advies en biedt goede support. Voor vragen kan ik ze altijd bereiken wat mij een goed gevoel geeft. Via Degener Online kan ik real time meekijken, beter kan het niet! Hierdoor kan ik mij focussen op het werk waar ik goed in ben, het administratieve gedeelte en expertise laat ik aan Degener over.

Jarah Damiël, InQuota Webdevelopment

In een zee van financiële specialisten is voor mij gebleken dat Degener de beste keus was. Met name het persoonlijk contact met Bruce is als zeer prettig ervaren, tel daarbij zijn kennis van zaken op die hij goed en snel aanpakt, dan weet je dat je een goede keuze gemaakt hebt. Degener steekt met dienstverlening met kop en schouders voor mij boven de rest uit, top!

Ludy Schurgers, Midix