Skip to main content

Een jurist die zich vastbijt in uw zaak

Bent u op zoek naar juridisch hulp of advies? Dan wilt u worden bijgestaan door iemand waar u op kunt rekenen.

Vraag offerte aan

Juridische experts

Kennis en ervaring maken daarbij het verschil. Onze juristen hebben veel ervaring op het gebied van adviseren, onderhandelen én procederen.

Kosten overzichtelijk

Het aantal uur is afhankelijk van de aard en complexiteit van de zaak. Wij houden niet van verborgen kosten. Wij factureren iedere maand met een specificatie van onze werkzaamheden. Op deze manier blijven de kosten overzichtelijk.

Juridische hulp tot het conflict is opgelost

Is er dan toch een conflict? Uw jurist verdiept zich in uw zaak en bepaalt samen met u de aanpak. Zij bemiddelen en onderhandelen namens u om het conflict snel en goed op te lossen.

Prijsplannen op maat gemaakt voor u

Voor grote ondernemingen

Jurist Premium

€ 417,-

Per maand excl. BTW

  • 40 uur bundel voor een jaar
Vraag offerte aan

Voor middelgrote ondernemingen

Jurist Professional

€ 225,-

Per maand excl. BTW

  • 20 uur bundel voor een jaar
Vraag offerte aan

Voor starters en ZZP’ers

Jurist Starter

121,-

Per maand excl. BTW

  • 10 uur bundel voor een jaar
Vraag offerte aan

De tarieven zijn exclusief btw en externe kosten zoals griffierechten, deurwaarderskosten of andere externe kosten. De uren zijn 1 jaar geldig.
Indien de uren op zijn, dan staat het u altijd vrij om opnieuw uren in te kopen. Uren buiten een pakket zullen tegen het regulier tarief van € 150,- per uur excl btw gefactureerd worden.

Veel gestelde vragen

Hoelang loopt het contract?

Bij het juristen pakket neemt u een bundel af die in 12 termijnen wordt gefactureerd. Zijn de uren op, dan wordt het niet automatisch verlengd. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u een nieuwe bundel wilt afsluiten.

Verlopen mijn uren van de gekochte bundel?

Uren die in een bundel zijn ingekocht zijn 12 maanden geldig vanaf aankoopdatum. Wil je dit liever niet, kun je uiteraard gebruik maken van onze reguliere urentarief.