Skip to main content

Wij zijn DEGENER,
administratiekantoor
voor E-Commerce

DEGENER kan je uithelpen bij de boekhouding, belastingaangifte en ook fungeren als sparringpartner voor financieel en fiscaal advies

Wij snappen dat voor artiesten het op orde houden van financiën vaak een dilemma is. Aan de ene kant wil jij je zoveel mogelijk bezighouden met je passie, aan de andere kant moet er zakelijk ook het een en ander geregeld worden.

Met onze hands-on mentaliteit lossen we problemen op en kun jij je bezighouden met het allerbelangrijkst: jouw creativiteit.

Waarom DEGENER
24/7 online
Flexibel
Persoonlijk
Transparant

Waarom DEGENER?

Over ons

Ontdek onze diensten

De volgende diensten kunnen bij ons worden afgenomen, afzonderlijk of gecombineerd

Diensten

Bedrijfsadministratie

Debiteurenbeheer

Salarisadministratie

Juridisch advies

Vertrouwd door meer dan 250 klanten

Degener geeft een heldere uitleg over de werkwijze, hanteert een scherpe prijs, geeft goed advies en biedt goede support. Voor vragen kan ik ze altijd bereiken wat mij een goed gevoel geeft. Kan zelfs real time meekijken, beter kan het niet!

Jarah Damiël

Al een tijd klant bij Administratiekantoor DEGENER, altijd concreet en snel geholpen met professioneel advies.

Bart Peters

Een professioneel administratiekantoor met oog voor detail. Een aanrader voor al je administratieve vragen en ondersteuning.

Danielle Dols

Het is een zeer professioneel administratie kantoor. Ik heb uitermate goede adviezen gekregen!

Yvonne Buys

Altijd heel blij met de dienstverlening en bereikbaarheid. Door het werken in de cloud kun je online je actuele cijfers bekijken en daarop aansturen als ondernemer!

Kyra de Koster

Pas net aangesloten bij dit administratiekantoor maar eerste indrukken zijn erg positief, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Niels Berendsen