DEGENER Online

DEGENER is de ideale partner voor uw financiële boekhouding, advies en belastingaangiftes.

Geen ordners die onder het stof bezweiken of papieren die kwijt kunnen raken. DEGENER werkt op een vernieuwende manier, waarbij transparantie en beschikbaarheid van uw gegevens hoog in het vaandel staan. Door veilig online te werken heeft u, waar en wanneer dan ook, toegang tot uw administratie en financiële gegevens (mits u beschikt over een internetverbinding).

Als ondernemer wilt u met het bedrijf bezig zijn. Klanten werven, verkopen, netwerken. Het kan dan verleidelijk zijn om administratie onderaan de takenlijst te zetten en deze daar vervolgens weken te laten staan. Het grote nadeel hiervan is geen goed overzicht op zowel inkomsten als uitgaven. Het banksaldo is dan de enige up-to-date informatie, maar geeft niet voldoende informatie om te weten hoe uw bedrijf er écht voor staat.

DEGENER neemt de administratieve taak over en zorgt voor inzicht in de financiële situatie. Met onze hands-on mentaliteit lossen we problemen op en blijven we betrokken bij onze klanten in de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierdoor kunt u zich als ondernemer bezighouden met de kernactiviteiten van de onderneming.

Waarom Degener Online?

 • 24/7 wereldwijd uw gegevens bij de hand
 • Overal en altijd bij uw gegevens. (behalve op locaties zonder internet, maar let’s be honest, hoeveel zijn er dat?!)
 • Flexibele abonnementen (Admin, Starter of Premium)
  Flexibele maandabonnementen – betaal alleen voor wat u nodig heeft.
 • Actuele en betrouwbare cijfers
  De administratie wordt regelmatig bijgewerkt door uw financieel specialist. Zo voorkomt u financiële verrassingen achteraf.
 • In één oogopslag zien hoe uw bedrijf ervoor staat
  Managementinformatie in een overzichtelijke cockpit.
 • Financieel advies van een coach die verder gaat
  Een eigen bedrijf hebben betekent niet dat u alles zelf hoeft te doen. DEGENER kan financieel advies bieden voor het maken van de juiste beslissingen.