Skip to main content
Nieuwsberichten

Maatregelen COVID-19

Door 16 maart 2020juli 5th, 2022Geen reacties2 min read
Degener COVID-19

Bij DEGENER heeft de gezondheid van klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Gisteren maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het corona virus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Wij kunnen ons voorstellen dat dit bij u vragen oproept en tot bezorgdheid leidt.

Wij vertellen u graag over wat we voor en achter de schermen doen om te zorgen dat de continuïteit gewaarborgd blijft. Wij volgen de situatie op de voet en ondernemen acties die nodig zijn.

Maatregelen op kantoor

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Daarom doen wij dringend de oproep om begrip voor het feit dat afspraken alleen nog online plaats kunnen vinden. Dit houdt in dat er alleen nog belafspraken gemaakt kunnen worden. Zo beperken wij hand-op-handcontact, in lijn met het advies van het RIVM. Tevens werken onze medewerkers vanuit thuis.

Openingstijden

Wij hanteren dezelfde openingstijden als u van ons gewend bent. Onze openingstijden zijn regulier van maandag tot en met vrijdag van 09.30u tot 17.00u.

Bereikbaarheid

Kanalen waarop wij bereikbaar zijn:

1-op-1 afspraken

Inzake de situatie zijn afspraken alleen online mogelijk. U kunt uw afspraak inplannen via deze link:  https://www.degener.nl/agenda/. U kunt in het veld “opmerkingen” aangeven of u telefonisch of per FaceTime benaderd wilt worden.

De online afspraak zal per telefoon of FaceTime plaatsvinden. Op het desbetreffende tijdstip van de afspraak zal een medewerker van DEGENER met u contact opnemen.

Tot slot

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u en al onze andere relaties geen stagnatie ondervinden in onze dienstverlening. Wij realiseren ons dat DEGENER een belangrijke rol speelt in uw dagelijkse financiële administratie. Dit doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met onze partners en leveranciers.

Voor verdere vragen kunt u gerust contact opnemen via bovenstaande kanalen. Wij staan u hier graag te woord om enige onduidelijkheid te verhelderen.