Skip to main content
Nieuwsberichten

Spotlight: Jean-Paul le Noble

Door 2 juni 2015juli 5th, 2022Geen reacties3 min read
Degener Jean-Paul Noble

HEERLEN – Een warm welkom heeft hij uiteraard al gehad, maar wij vonden het wel leuk om zijn ervaring bij ons kantoor met jullie te delen. Wil je meer weten over Jean-Paul en waarom hij bij ons stage loopt? Lees dan hier zijn korte introductie.

Mijn naam is Jean-Paul, ben 19 jaar jong en loop momenteel stage bij administratiekantoor DEGENER voor mijn studie “bedrijfsadministrateur niveau 4” op het Arcus College in Heerlen.

Ik heb voor DEGENER gekozen omdat zij meerdere disciplines hebben in de financiële sector. Dit is een werkplek waar veel variatie in voor komt. DEGENER is tevens ook gespecialiseerd in artiesten en beroepssporters. Dit spreekt mij ook erg aan, omdat ik dit een interessante doelgroep vind.

Het is voor mij een leuke nieuwe uitdaging, omdat DEGENER volledig in de Cloud werkt en alle papieren dossiers digitaliseert. Dit word naar mijn mening ook de toekomst van het boekhouden en geeft mij al extra kennis op dit vlak. Vanuit DEGENER ben ik ook naar enkele cursussen geweest zoals de cursussen “Exact Accountancy Basis” en “Exact Accountancy Geavanceerd”. Het is een fijn gevoel dat DEGENER haar tijd en kennis wil delen met studenten.

Verder heb ik naast mijn stage nog een bijbaantje in de supermarkt wat goed te combineren is door de flexibiliteit die hier op mijn stage bedrijf verleend wordt. Dit maakt de samenwerking erg goed en daardoor hoef ik niet extra mijn baantje op te zeggen.

De werksfeer is ook erg prettig, zeker als een bedrijf zeer meegaand is. Het geeft overigens een goed gevoel dat je hier zelfstandig aan het werk kunt gaan. Er wordt voor gezorgd dat je niet alleen gaat boekhouden, maar je leert ook hoe je met relaties contact legt waarbij je sociale vaardigheden op de proef worden gesteld. Dit is voor mij alleen maar goed, zodat ik straks alle vaardigheden bezit om een goede bedrijfsadministrateur te worden.

De leerstof wat je op school krijgt komt wel enigszins overeen hoe het in een bedrijf gaat. Er zijn een paar dingen die je niet krijgt geleerd op school, maar wel terugkomen bij een leerwerkbedrijf.

Als ik aan DEGENER denk komen bij mij de volgende woorden op: flexibel, innovatief, leerzaam, klantgericht, secuur en gestructureerd.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.